Scansoftware

Na het verkopen van de tickets is het belangrijk dat u deze bij de entree van uw evenement snel en goed kunt verifiëren door ze te scannen. Zo voorkomt u eventuele fraude. Om de e-tickets te scannen gebruikt u onze scansoftware. U heeft hierbij de keuze uit een laptop met handscanner of een mobiele scanner. Welke methode voor u het beste werkt is afhankelijk van de kenmerken van uw evenement. We adviseren u hierbij graag.

Laptop met handscanner

In dit geval scant u de tickets met behulp van een Windows-laptop met daaraan gekoppeld een USB-handscanner. Deze scanmethode is bij uitstek geschikt voor evenementen die een langdurig te bezoeken zijn en voor eenmalige evenementen met een bezoekersaantal tot ongeveer duizend personen. Deze optie is relatief goedkoop in de aanschaf en bij eenmalige evenementen geven we de apparatuur zelfs gratis in bruikleen.

laptop-handscanner

Mobiele scanner

mobiele scanner

In dit geval scant u de tickets met behulp van mobiele scanners. Deze scanmethode is bij uitstek geschikt voor evenementen met een bezoekersaantal van meer dan duizend personen, waarbij in korte tijd veel tickets moeten worden gescand of waarbij er gewerkt wordt met meerdere ingangspoorten. Ook bij langdurige evenementen waarbij geen plaats is voor een vaste scanopstelling. De aanschaf van deze apparatuur is iets duurder dan die van USB -handscanners. Bij eenmalige evenementen geven we de apparatuur gratis in bruikleen. De batterij van de mobiele scanner gaat minimaal vijf uur mee.

 

Iphone scan app

Voor het scannen van kleine evenementen kunt u prima uit de voeten met onze gratis iPhone scan app. Download deze eenvoudig en snel vanuit de app store. (AvayoScanner)

appstore

Windows scan app

Met een Windows Surface tablet, in combinatie met een USB handscanner, scant u eenvoudig en snel uw e-tickets. Download de app in de Windows app store. (AvayoScanner)

Windows8-App-Store

 


« Extra voorverkooppunten Onze tarieven »