Op zoek naar een ticketshop voor uw beurs?

Dan bent u bij Avayo aan het juiste adres!

Wilt u voor uw beurs e-tickets aanbieden?

Avayo biedt voor u de oplossing!

Wanneer u een beurs organiseert, komt daar uiteraard veel bij kijken: Het kiezen in welke periode u de beurs wilt organiseren, welke locatie u hiervoor wilt gebruiken en hoe u de ruimtes gaat aankleden, welke standhouders u wilt benaderen, het bepalen van het dagprogramma enzovoort… maar hoe komen uw bezoekers aan toegangskaarten? Daarin kan Avayo ù ondersteunen!

Avayo ondersteunt

Avayo biedt online ticketsoftware aan diverse evenementen, festivals, (openlucht)theaters en nog meer. Het systeem van Avayo is ook uitermate geschikt voor de online verkoop van toegangskaarten voor beurzen.

Uw bezoekers kunnen heel gemakkelijk en snel een e-ticket in de ticketshop op uw website of via uw Facebookpagina kopen. Ook de standhouder die zijn producten en/of diensten wil presenteren kan zich gemakkelijk via de ticketshop aanmelden.

De ticketshop is geheel overzichtelijk weergegeven op één pagina (one-page-checkout). In een paar handelingen door uw bezoeker is het e-ticket gekocht en heeft de standhouder zijn perfecte plaats uitgekozen in de zaalplan van de ticketshop! In het bijbehorende beheersysteem vindt u onder andere een overzicht van alle bezoekers die online een toegangskaartje hebben gekocht. U kunt zelfs een gastenlijst uitdraaien. Dan heeft u in één overzicht in een excel-bestand wie er allemaal op uw beurs komen. U kunt eventueel de bezoekersgegevens printen, opnieuw ordenen en bewerken in een nieuw bestand.

Maak uw beurs compleet met de online ticketsoftware van Avayo en meldt u zich nu aan!

Het team van Avayo wenst u een succesvolle beurs toe! Wij hopen dat onze service hieraan een bijdrage kan leveren.

 

Gerelateerde producten:

Naambadges van Avayo: Voor standhouders, organisatoren, crew en voor wie u nog meer een naambadge wilt geven. Met een naambadge zijn de organisatoren, uw crew en de standhouders duidelijk herkenbaar op de beurs.

 

Avayo levert ook naambadges: Naast het registratiesysteem biedt Avayo ook naambadges.

Klaar? Op de post: De naambadges worden ruimschoots op tijd verstuurd.