Bezoekersregistratie en online kaartverkoop

Als directie of organisatie wilt u graag de beschikking hebben over de gegevens van uw bezoekers. Tegelijkertijd wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om toegangsbewijzen via uw website te kunnen kopen. Bij Avayo integreren we probleemloos een systeem in uw website waarmee u niet alleen online tickets kunt verkopen, maar ook gegevens van uw klanten kunt opslaan. Bezoekersregistratie en online kaartverkoop: twee vliegen in één klap!

Het e-ticketsysteem van Avayo: bezoekersregistratie en meer

Met het e-ticketsysteem van Avayo, dat we snel en onopvallend kunnen inbouwen binnen uw website, heeft u op ieder moment en op elke locatie inzicht in de actuele status van de kaartverkoop. Tijdens en na het evenement kunt u de gegevens van uw bezoekers, die een account moeten activeren om tickets te kunnen kopen, exporteren en opslaan. Die bezoekersregistratie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om u uw doelgroep op de hoogte te houden met nieuwsbrieven.

Meer dan bezoekersregistratie

Het e-ticketsysteem van Avayo biedt veel meer voordelen dan alleen bezoekersregistratie. Enkele voorbeelden:

  • De opbrengsten van de online kaartverkoop worden direct op uw eigen rekening gestort.
  • U betaalt slechts een geringe vergoeding per verkocht toegangsbewijs en zit niet vast aan andere kosten. Hoe meer tickets u verkoopt, hoe lager deze vergoeding is.
  • U bent 24 uur per dag verzekerd van een betrouwbaar, veilig systeem. Avayo staat altijd voor u klaar bij eventuele vragen of bijvoorbeeld wanneer de capaciteit moet worden aangepast aan de drukte op uw website.
  • U kunt altijd stoppen met de online kaartverkoop zonder verdere verplichtingen.

Bent u benieuwd naar de andere voordelen en alle functionaliteiten van ons systeem? Wilt u uw kaartverkoop een boost geven en tegelijkertijd beschikken over een gebruiksvriendelijk systeem voor bezoekersregistratie?

Kijk rustig verder op de website en neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie!