E-ticket maken?

Bent u van plan om tickets te verkopen via uw website en wilt u weten hoe u een e-ticket kunt maken? Als u een beroep doet op Avayo, bent u verzekerd van een e-ticketsysteem dat in alle opzichten bijzonder aantrekkelijk is. Wij integreren het systeem probleemloos in uw website, zonder concessies te doen aan het design van uw website. Zo kunt u razendsnel aan de slag met uw eigen e-ticketsysteem en verlaagt u de drempel voor uw bezoekers om een toegangsbewijs aan te schaffen. Wilt u een e-ticket maken? Laat het aan Avayo over!

Laat Avayo uw e-ticket maken!

Laat u uw e-ticket maken door Avayo, dan profiteert u van een aantrekkelijk systeem…

  • Vanuit financieel oogpunt, omdat u de kaartverkoop stimuleert, uitsluitend een kleine vergoeding betaalt per verkocht ticket, de opbrengsten direct ontvangt op uw eigen rekening en bespaart op de kosten van de ticketverkoop.
  • Vanuit praktisch oogpunt, omdat het systeem eenvoudig te beheren is en u daarnaast allerlei functionaliteiten kunt gebruiken. Avayo zorgt er uiteraard continu voor dat u geen hinder ondervindt van storingen of overbelasting.
  • Vanuit marketingoogpunt, omdat u ook meteen beschikt over de contactgegevens van uw bezoekers en die bijvoorbeeld kunt gebruiken voor (digitale) nieuwsbrieven.

Hoe laat ik mijn e-ticket maken?

Dat leggen we u graag uit tijdens een demonstratie van het geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke e-ticketsysteem. Wilt u graag een afspraak maken en een e-ticket laten maken door Avayo? Neem dan vrijblijvend contact op en maak kennis met ons systeem!