Klanten aan het woord

SnowWorld

“SnowWorld maakt nu ruim negen maanden gebruik van het online ticketingsysteem van Avayo. Wij zijn hier erg tevreden over! Het is voor de klant een zeer gebruiksvriendelijk systeem, maar ook voor ons. Rapporten zijn gemakkelijk op te vragen en erg duidelijk. Ook werken de promocodes bijzonder eenvoudig. De ondersteuning die Avayo biedt is prima. In de beginfase zijn we van begin tot eind erg goed begeleid. En ook nu wordt er vrijwel altijd nog dezelfde dag gereageerd en worden eventuele handelingen nog dezelfde dag of op een ander afgesproken moment uitgevoerd. Het ticketingsysteem van Avayo is een echte aanwinst voor SnowWorld!”

Cristel Schoemaker, Commercieel Manager SnowWorld

een-dag-skien-in-snowworld-zoetermeer

Drouwenerzand Attractiepark

drouwenerzand-draaimolen

“Het online ticketingsysteem van Avayo is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen nodig: onze medewerkers konden gelijk alle informatie vinden. Ze werken dan ook zeer prettig met het systeem. Sinds we het systeem van Avayo gebruiken, hebben we veel meer inzicht in wat er allemaal precies gebeurt. Ook kunnen we gemakkelijk zelf zaken aanpassen. Wanneer we toch een vraag hebben, kunnen we altijd rekenen op de fijne ondersteuning die Avayo biedt. Alles is bespreekbaar en Avayo denkt goed met ons mee. Kortom: wij zijn zeer tevreden over het systeem en de goede samenwerking met Avayo.”

Janna Rietveld – van der Linde, Directieassistente Drouwenerzand attractiepark

Dinthers Eethuis

“…Het evenement is goed verlopen. En het werkt perfect. Echt, we hebben met twee telefoons gescand en dat ging heel vlug. Overzicht en het programma ook perfect. Als ik nog een evenement heb, kom ik zeker weer bij jullie!…”

Wilfred Decker

logo_dinthers

 

Boulevard Tramkade

logo_boulevard

“…Het ging zo snel – en met jullie hulp ook zo gemakkelijk – meteen uitverkocht; we gaan dit vaker organiseren!…”

Erik Kuipers

Bachdag Amersfoort

“Na rijp beraad kozen we voor de kaartverkoop van ons muziekfestival voor Avayo. Verbazingwekkend trouwens, hoeveel prijsverschil er is in deze branche. Avayo biedt uitstekende persoonlijke service, snel en goedkoop. We hebben geen spijt van onze keus.”

Koos van Noppen

 

logo_bachdagamersfoort_algemeen-e1465456010780

 

 

 

 

 

 

 

 


« Onze tarieven Waarom Avayo? »