Etickets

Etickets zijn de afgelopen jaren in rap tempo populairder geworden. Dat is niet verrassend, want door de digitalisering van de wereld is de importantie van papier afgenomen. Niet langer heeft een papieren toegangskaart meer waarde dan een eticket. En omdat het gemak van online bestellen en het per mail ontvangen van een ticket nu eenmaal prettig is, maken steeds meer mensen gebruik van deze mogelijkheid.

Wilt u voor uw organisatie ook aan de slag met etickets en daarmee het gemak en de veiligheid voor uw gasten of bezoekers vergroten? Avayo biedt u een eticketsysteem dat gebruiksvriendelijk is voor u en de bezoeker. En minstens zo belangrijk, dit systeem is ook zeer betaalbaar en betrouwbaar.

Etickets: de voordelen

Etickets leveren gemak en efficiëntie op meerdere vlakken op:

Voordelen voor u:

  • De verkoop van etickets staat nooit stil. Ze zijn online 24 uur per dag, 7 dagen per week te bestellen.
  • U heeft altijd realtime overzicht over de etickets, dat levert u inzicht in het gedrag van uw klanten op.
  • De opbrengst wordt snel op uw rekening gestort.
  • U betaalt enkel per verkocht eticket, dus geen verborgen vaste kosten of een hoog instaptarief.

Voordelen voor uw bezoekers:

  • Het aanschaffen van etickets op uw website gaat heel eenvoudig.
  • Bezoekers hoeven niet te wachten in de rij.
  • Bezoekers printen de tickets zelf uit, hierdoor bespaart u kosten. Bovendien heeft de bezoeker altijd nog een digitale variant, mocht hij zijn print kwijtraken.

Eticket systeem: snel operationeel

Voldoende redenen om aan de slag te gaan met etickets? Veel van de professionals die Avayo gebruiken zagen hun verkoop stijgen, dus aarzel niet en zet vandaag nog de stap naar een eticketsysteem van Avayo. Leg uw aanvraag bij Avayo neer en u ontvangt een advies op maat. Binnen enkele uren kunt u aan de slag met etickets en de service naar uw klanten nog verder verbeteren!