Evenement organiseren? Niet zonder online kaartverkoop!

Gaat u een evenement organiseren? Bied uw doelgroep dan in ieder geval de gelegenheid om de tickets online te bestellen! Bij Avayo kunt u terecht voor een uitgebreid, maar eenvoudig te beheren systeem waarmee u via uw website tickets kunt verkopen voor uw evenement. Zo verlaagt u de drempel voor potentiële bezoekers om een toegangsbewijs aan te schaffen. Niet voor niets maken miljoenen Nederlanders al gebruik van de mogelijkheid om hun tickets thuis te bestellen, af te rekenen en zelf uit te printen. Kortom: wilt u een evenement organiseren? Dan mag online kaartverkoop niet ontbreken!

Uw evenement organiseren met Avayo

Wilt u uw evenement organiseren met de hulp van Avayo? Dan heeft u de beschikking over een e-ticketsysteem waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Dat betekent dat u het systeem eenvoudig kunt beheren en dat uw bezoekers binnen enkele minuten hun tickets in bezit hebben. Ook vanuit financieel oogpunt is de software voor online kaartverkoop bijzonder aantrekkelijk. U betaalt namelijk pas een geringe vergoeding op het moment dat u een ticket heeft verkocht. U profiteert bovendien van meerdere voordelen. Lees ze hieronder!

Een jaarlijks terugkerend evenement organiseren?

Organiseert u een jaarlijks terugkerend evenement of meerdere evenementen met een vergelijkbare doelgroep? Omdat uw bezoekers bij het aanschaffen van hun tickets hun contactgegevens in moeten voeren, heeft u direct de beschikking over – onder andere – hun e-mailadressen. Die e-mailadressen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor marketingactiviteiten voor evenementen in de toekomst. U kunt daarnaast allerlei functionaliteiten van de software gebruiken, zodat u onder meer kortingen kunt verwerken in het systeem. De opbrengsten van de e-ticketverkoop ontvangt u rechtstreeks op uw eigen rekening. Wilt u een evenement organiseren en een beroep doen op de software van Avayo? Neem dan contact op voor een vrijblijvende demonstratie!