Evenement registratie

Bent u op zoek naar een systeem voor evenement registratie? Dan biedt Avayo uitkomst. Bij ons kunt u terecht voor software waarmee u e-tickets kunt verkopen via uw website en tegelijkertijd de contactgegevens van uw bezoekers verzamelt! Het e-ticketsysteem maakt het voor bezoekers van uw website namelijk mogelijk om direct toegangsbewijzen aan te schaffen en af te rekenen. Omdat ze hun ticket(s) per e-mail ontvangen (en vervolgens kunnen uitprinten), beschikt u direct over de e-mailadressen van uw bezoekers. En dat biedt kansen voor het aftersalestraject!

Evenement registratie & online ticketing

Wanneer u gebruikmaakt van de software voor evenement registratie van Avayo, heeft u meteen de beschikking over een systeem waarmee u toegangsbewijzen via uw eigen website kunt verkopen. Het biedt bezoekers de gelegenheid om wachttijd voor de kassa te voorkomen, terwijl u profiteert van een gebruiksvriendelijk systeem dat een impuls geeft aan de kaartverkoop. Aan de software voor evenement registratie en online ticketing zijn bij Avayo géén opstart-, licentie- of abonnementskosten verbonden. U betaalt pas een geringe bijdrage wanneer u een ticket heeft verkocht (en tegelijkertijd dus een e-mailadres heeft toegevoegd aan uw database).

Software voor evenement registratie uitproberen?

Bent u benieuwd naar alle functionaliteiten van ons systeem voor evenement registratie en online ticketing? Neem dan contact op met Avayo voor een vrijblijvende demonstratie van de software! We helpen u graag op weg en staan uiteraard voortdurend voor u klaar bij eventuele vragen.