Online ticketshop

Een online ticketshop op uw eigen website? Wanneer u toegangsbewijzen verkoopt voor bijvoorbeeld een evenement, recreatiepark of bioscoop, mag een e-ticketsysteem op uw website niet ontbreken. Dankzij dit systeem kunnen bezoekers van uw website tickets kopen zonder dat ze daarvoor de deur uit moeten: ze voeren hun gegevens in, rekenen direct af, ontvangen de tickets per e-mail en printen de toegangsbewijzen zelf uit. De tickets worden vervolgens gescand bij de ingang. Met een gebruiksvriendelijke online ticketshop maakt u het uw doelgroep dus een stuk eenvoudiger om tickets aan te schaffen.

Uw eigen online ticketshop: legio voordelen

Een online ticketshop stimuleert de kaartverkoop en levert een kostenbesparing op, omdat uw bezoekers de tickets zelf uitprinten. Daarnaast profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

  • U krijgt de beschikking over de e-mailadressen van uw bezoekers, wat kansen biedt voor marketingactiviteiten in de toekomst.
  • Wanneer u kiest voor de online ticketshop van Avayo, betaalt u alléén een kleine vergoeding per ticket dat u verkoopt. No cure, no pay dus. Overigens kunt u deze geringe vergoeding direct weer innen via de servicekosten.
  • Avayo integreert de e-ticketshop in uw website op basis van het design. Uw klanten maken de ticketprijs bovendien direct over naar uw eigen rekening. Met andere woorden: voor uw bezoekers blijft Avayo op de achtergrond.
  • De shop is bijzonder eenvoudig te beheren. Avayo geeft u graag een vrijblijvende demonstratie van alle functionaliteiten.

Online ticketshop laten installeren?

Heeft u interesse in een eigen online ticketshop? Avayo regelt dat u binnen de kortste keren aan de slag kunt met het systeem. Natuurlijk monitoren we de software voortdurend en zorgen we voor voldoende capaciteit bij piekmomenten. Kortom: met uw online ticketshop verkoopt u 24 uur per dag tickets. Neem gerust contact op voor advies op maat!