Tarieven

Transparant in prijs!

De tarieven voor onze ticketshop vallen uiteen in kosten voor de ticketshop, voor het betalingsverkeer en de eenmalige kosten voor de scanapparatuur. Wanneer uw evenement eenmalig plaatsvindt, vervallen de kosten voor de scanapparatuur en krijgt u deze van ons in bruikleen. De tarieven van de ticketshop en het betalingsverkeer kunt u eventueel compenseren door servicekosten te heffen. Dit kunt u heel eenvoudig zelf in het systeem instellen.

Gebruik onze rekenmodule hieronder om eenvoudig de kosten te berekenen

Ticketshop tarieven

Voor het gebruik van de ticketshop hanteren we een eenvoudig prijsmodel. U betaalt hierbij per e-ticket (per uniek gegenereerde barcode) een laag bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal tickets dat u per maand verkoopt en/of aanmaakt via onze ticketsoftware. De tarieven dalen als het aantal tickets stijgt. Omdat u bij ons geen abonnements- of opstartkosten betaalt, betaalt u alleen voor de tickets. U kunt onze ticketservice op ieder moment opzeggen.

Stel, u verkoopt in één kalendermaand 700 kaarten, dan betaalt u over de eerste 100 kaarten € 0,75, de daaropvolgende 400 kaarten € 0,50 en de laatste 200 kaarten € 0,38. Gebruik de rekenmodule voor uw situatie.

Verkochte tickets
(per maand)
Prijs per ticket
(excl. btw)
0 – 100€ 0,75
101 – 500€ 0,50
501 – 1.000€ 0,38
1.001 en meer€ 0,30

 

Hoge aantallen? Neem contact op voor een speciaal tarief

Betalingsverkeer

Naast de ticketkosten zijn aan het betalingsverkeer geringe kosten verbonden. Deze kosten worden niet per ticket berekend, maar slechts per bestelling. Ongeacht hoeveel tickets in één bestelling worden geplaatst, wordt per bestelling éénmalig de betaalkosten van de betreffende betaalmethode in rekening gebracht. Dit maakt dat in de praktijk de kosten voor het betalingsverkeer per verkochte ticket lager uitvallen.

iDEAL
Nederland
€ 0,39 per geslaagde transactie
Podium Cadeaukaart
Nederland
€ 0,21 per geslaagde transactie
BanContact
België
€ 0,20 vast en 1.75% variabel per geslaagde transactie
Giropay
Duitsland
€ 0,31 vast en 2.5% variabel per geslaagde transactie
SofortBanking
Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Frankrijk, Italië, Spanje
€ 0,41 vast en 1% variabel
MyBank
Luxemburg, Italië, Frankrijk
€ 0,20 vast en 1,75% variabel
PayPal
Wereldwijd
€ 0,21 per transactie plus PayPal-kosten
Mastercard/Visa
Wereldwijd
€ 0,29 vast en 2,5% variabel

Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

Ticketgelden snel op uw eigen rekening!

De ticketgelden worden na de betaling van de e-tickets door de bezoeker zeer snel op uw rekening gestort. Dus u hoeft niet pas na het event te wachten op uw geld! Standaard keren we wekelijks de ticketgelden met inhouding van de ticket- en betaalkosten uit. In overleg kan de betaling ook dagelijks plaatsvinden.

Aan het eind van de maand wordt bekeken welke staffelkorting u heeft opgebouwd. Heeft u meer dan 100 tickets verkocht of aangemaakt? Dan berekenen we het verschil en krijgt u meteen de staffelkorting teruggestort op uw rekening.

Goede doelen

50% korting op ticketkosten

Steunt u het goede doel? Wij juichen geldinzamelingsacties voor het goede doel zeker toe door 50% korting te geven op de ticketkosten (exclusief kosten voor het betalingsverkeer). Wanneer u zich aanmeldt, geeft u dan wel aan dat het een event voor het goede doel betreft. Dan stellen wij de korting in werking.

Enkele voorbeelden van goede doelen:

  • Onderzoek naar behandeling van ziekten
  • Medische hulp bij rampen
  • Bescherming van natuurgebieden
  • Bestrijding van dierenmishandeling
  • Het steunen van weeskinderen en oorlogskinderen

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Geïnteresseerd?