Ticket service

Ticket service op uw eigen websiteTicket-service

U wilt het uw doelgroep natuurlijk zo eenvoudig mogelijk maken om tickets te bestellen voor bijvoorbeeld uw evenement of theater. Wanneer u kiest voor samenwerking met Avayo, heeft u binnen no time de beschikking over een ticket service via uw eigen website. Bezoekers van uw website kunnen op die manier in een oogwenk tickets afrekenen en uitprinten, terwijl u het systeem op eenvoudige wijze kunt aansturen. Een ticket service is onmisbaar in dit digitale tijdperk en aantrekkelijk voor u in allerlei opzichten!

Waarom ticket service via Avayo?

Dat een ticket service op uw website niet mag ontbreken, behoeft geen uitleg: de online bestedingen, waaronder de verkoop van e-tickets, blijft maar toenemen. Maar waarom kiezen voor het systeem van Avayo? We zetten de voordelen graag op een rij:

  • De opbrengsten van de ticketverkoop gaan snel naar uw eigen rekening.
  • Opstart-, licentie- of abonnementskosten zijn niet aan de orde. U betaalt pas voor onze ticket service wanneer u een toegangsbewijs verkoopt. Bovendien neemt dit (geringe) bedrag per ticket af naarmate de hoeveelheid verkochte kaarten stijgt.
  • Het systeem is flexibel, betrouwbaar en eenvoudig. Avayo zorgt ervoor dat u geen last heeft van storingen of overbelasting, terwijl u de functionaliteiten van het e-ticketsysteem zeer eenvoudig kunt toepassen.
  • Omdat u na een bestelling beschikt over de contactgegevens van uw bezoeker, kunt u uw doelgroep ook na deze bestelling op de hoogte houden van bijvoorbeeld toekomstige evenementen of acties.

Ticket-service

Benieuwd naar onze ticket service?

Bent u benieuwd naar alle functionaliteiten van onze ticket service? Voor elke doelgroep hebben wij op maat gemaakte pakketten. Klik hier voor meer informatie en vergelijk onze pakketten.

Of heeft u een vraag? Avayo voorziet u graag van persoonlijk advies. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Bekijk onze pakketten

voor o.a. theaters

zeer geschikt voor bijvoorbeeld festivals en concerten

hèt pakket voor deelnemersregistratie

Overtuigd?