Ticketing software voor uw website

Bent u op zoek naar betaalbare ticketing software voor uw website? Dan bent u bij Avayo aan het juiste adres! Onze technici zorgen er binnen no time voor dat u beschikt over ticketing software waarmee u uw bezoekers online toegangsbewijzen kunt aanbieden. Wij integreren het systeem zodanig in uw website dat het niet ten koste gaat van uw design. En u profiteert van allerlei andere aantrekkelijke voordelen!

Ticketing software van Avayo: de mogelijkheden

Bij Avayo kunt u terecht voor ticketing software waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Dat betekent niet alleen dat zowel u als uw bezoekers eenvoudig gebruik kunnen maken van het systeem op uw website, maar dat u bovendien de beschikking heeft over allerlei functionaliteiten.

U kunt onder andere inspelen op promotie- en marketingactiviteiten en de verkoop van passe-partouts, maar bijvoorbeeld ook op de verkoop van zogenaamde geplaceerde kaartjes (op rij- en stoelnummer).

 

Ticketing software: alleen maar voordelen

Wanneer u gebruikmaakt van de betrouwbare, flexibele ticketing software van Avayo, profiteert u van een aantal grote voordelen. In de eerste plaats stimuleert u de kaartverkoop, omdat bezoekers de mogelijkheid hebben om op eenvoudige wijze in het bezit van kaarten te komen via uw website. De opbrengst komt direct terecht op uw rekening, terwijl u alléén een (kleine) vergoeding betaalt per verkocht toegangsbewijs. Bent u benieuwd naar alle andere voordelen van onze ticketing software? Bekijk dan onze website en neem vrijblijvend contact op voor een demonstratie en persoonlijk advies!