Scansoftware

Na het verkopen van de tickets is het belangrijk dat u deze bij de entree van uw evenement snel en goed kunt verifiëren door ze te scannen. Zo voorkomt u eventuele fraude. Om de e-tickets te scannen gebruikt u onze scansoftware. U heeft hierbij de keuze uit een laptop met handscanner of een mobiele scanner. Welke methode voor u het beste werkt is afhankelijk van de kenmerken van uw evenement. We adviseren u hierbij graag.

Scannen met uw smartphone

Voor het scannen van (kleine) evenementen kunt u prima uit de voeten met onze iPhone en/of Android scan app. Deze is eenvoudig en gratis te gebruiken. U kunt natuurlijk met meerdere smartphones tegelijk scannen.

  

 

Laptop met handscanner

In dit geval scant u de tickets met behulp van een Windows-laptop met daaraan gekoppeld een USB-handscanner. Deze scanmethode is bij uitstek geschikt voor evenementen die een langdurig te bezoeken zijn en voor eenmalige evenementen met een bezoekersaantal tot ongeveer duizend personen. Deze optie is relatief goedkoop in de aanschaf en bij eenmalige evenementen geven we de apparatuur zelfs gratis in bruikleen.

  

laptop-handscanner

Mobiele scanner

mobiele scanner

In dit geval scant u de tickets met behulp van mobiele scanners. Deze scanmethode is bij uitstek geschikt voor evenementen met een bezoekersaantal van meer dan duizend personen, waarbij in korte tijd veel tickets moeten worden gescand of waarbij er gewerkt wordt met meerdere ingangspoorten. Ook bij langdurige evenementen waarbij geen plaats is voor een vaste scanopstelling. De aanschaf van deze apparatuur is iets duurder dan die van USB -handscanners. Bij eenmalige evenementen geven we de apparatuur gratis in bruikleen. De batterij van de mobiele scanner gaat minimaal vijf uur mee.

 

MiFi

Organiseert u een festival of een theater op een plek waar geen WIFI beschikbaar is? En wilt u toch graag de toegangskaarten controleren met scanapparatuur?

Dan heeft Avayo dè oplossing! Een MiFi router.

MiFi staat voor mobiele WiFi en zorgt ervoor dat u op plaatsen waar geen WiFi is toch verbinding kunt hebben met internet.

Hoe werkt het? Wanneer u de MiFi router aanzet, maakt het apparaat verbinding met het internet. Dit gebeurt via een simkaart die in de router zit. Dus met andere woorden, op deze manier wordt de mobiele data omgezet in een klein WiFi netwerk waarop u met maximaal tien apparaten tegelijk verbinding kunt maken.

Heel handig! Voor € 25,00 excl. btw per keer kunt u de MiFi router huren. Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan een mailtje naar support@avayo.nl.


« Extra voorverkooppunten Onze tarieven »