Avayo Orange

Voor o.a. dance events, festivals en attractieparken

Avayo Orange is een one-page checkout ticketshop. In één overzicht worden alle bestelstappen weergegeven, zodat uiterst laagdrempelig de bezoekers zonder al teveel gegevens in te vullen heel snel online tickets kunnen bestellen. U kunt op uw website via een link uw bezoekers naar de ticketshop leiden. Dan staat de ticketshop ‘naast’ uw website. Vindt u het mooier om uw ticketshop geheel in uw website te integreren? Dan is een iframe voor u de oplossing. De ticketshop kunt u heel gemakkelijk insluiten in uw website. Wij hebben voor u alvast de iframe code in het beheersysteem van de ticketshop gezet, zodat u deze code kunt kopiëren en plakken in uw eigen website.

Voordelen

One-page checkout

Op één overzichtelijke pagina kan uw bezoeker heel snel tickets bestellen.

Verkoop via Facebook

Naast de ticketverkoop via uw website is de ticketverkoop via Facebook ook mogelijk met Avayo!

Responsive

Smartphone, iPad of Laptop? De ticketshop past zich aan aan het scherm.

Eigen (ticket) layout

U kunt uw ticketshop en ticket naar eigen smaak inrichten met eigen logo’s en afbeeldingen.

Flexibel voorraadbeheer

Wilt u een beperkte hoeveelheid tickets verkopen? Dat kan! U kunt een voorraad koppelen aan een evenement, datum of ticketsoort.

Exclusieve verkoop

Via promolink en/of relatienummers kunt u in plaats van publieke verkoop ook alleen een selecte groep personen tickets laten bestellen.

Standaard kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om verschillende categorieën en ticketsoorten aan te maken in uw ticketshop.

Met Avayo Orange heeft u de beschikking over een flexibel voorraadbeheer. U kunt op datum en ticketsoort de totaal aantal beschikbare kaarten instellen. Realtime kunt u zien hoeveel tickets er al zijn verkocht. Wanneer alle tickets zijn uitverkocht, zal dit ook getoond worden in de ticketshop.

Uw bezoekers kunnen gebruik maken van veel verschillende soorten betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, MisterCash/BanContact, SofortBanking, PayPal, Giropay, Mybank, CreditCard en zo nog meer. Maar ook het versturen van een betaallink is mogelijk.

Uw ticketshop kan op uw website of Facebook worden geplaatst. U kunt ook de verkoop van de tickets via extra voorverkooppunten laten verlopen. Deze voorverkooppunten kunnen als extra ‘Gebruikers’ in het systeem aangemaakt worden, zodat zij voor u tickets kunnen verkopen. De voorverkooppunten hebben beperkte functionaliteiten van het systeem.

Bij Avayo is het altijd al mogelijk om uw verkoopnetwerk uit te breiden door middel van het aanmaken van meerdere gebruikers van het systeem. Maar vanaf nu is het ook mogelijk om te zien hoeveel tickets deze voorverkooppunten hebben verkocht. Dat is heel handig! De Reseller krijgt van u een eigen link van de ticketshop met user-id. In de rapportage kunt u dit per voorverkooppunt (Reseller) inzien, omdat de bestellingen aan zijn user-id zijn gekoppeld.

Met deze functie kan de bezoeker alleen maar tickets bestellen wanneer hij in bezit is van een relatienummer (lidmaatschap-, abonneenummer of anders). Alle relatienummers heeft u van te voren geupload in het systeem. In de ticketshop wordt de bezoeker verplicht het nummer in te voeren tijdens het bestellen. Zonder dit nummer is bestellen namelijk niet mogelijk. Het gebruikte relatienummer kan éénmalig worden gebruikt.

Avayo Orange ondersteunt meerdere talen, naast Nederlands ook Engels, Frans en Duits.

De servicekosten kunt u zelf bepalen. Het is mogelijk om de servicekosten per ticket of per order met een maximum bedrag in te stellen. Ook kunt u er voor kiezen om de volledige ticket- en betaalkosten automatisch door te berekenen aan uw klant. Het systeem berekent voor het aantal gekozen tickets en betaalmethode automatisch de hoogte van de servicekosten. Hiermee is gratis gebruik van de ticketshop mogelijk.

U kunt uw ticketshop geheel aanpassen naar uw eigen wensen. Wilt u nog wat extra vragen stellen aan uw bezoekers? Dat kan! Via een tekstvak, checkbox (meerdere keuzes mogelijk), radiobutton of keuzelijst (één keuze mogelijk) kan uw bezoeker de vraag beantwoorden en u kunt met een simpele druk op de knop via Order export de gegevens uitdraaien.

U heeft twee mogelijkheden om uw ticketshop te tonen; via iframe of via een link. U kunt de ticketshop insluiten in uw eigen website via een iframe, zodat uw ticketshop als het ware in uw website ‘hangt’. Of u plaatst een link op uw website en dan wordt de ticketshop in een nieuw tabblad geopend en staat de ticketshop naast de website. Beide mogelijkheden zijn simpel te realiseren, doordat wij voor u de iframe script en de directe link van de ticketshop in het beheersysteem hebben gezet zodat u deze kunt kopiëren.

Wilt u middels uniek gegenereerde kortingscodes bijvoorbeeld het tweede kaartje gratis geven? Of een percentage korting geven aan uw bezoekers? Stel dan in het systeem zelf de kortingscodes in. Ook kunt u uw bezoeker korting geven via kortingslinks.

Naast online ticketverkoop is het ook mogelijk dat uw bezoekers, al dan niet telefonisch, tickets kunnen reserveren. Uw medewerker zet de reservering in het systeem en kan nadien nog de hoeveelheid tickets en andere gegevens veranderen. Wanneer de tickets zijn betaald via de automatisch gegenereerde betaallink, wordt de reservering definitief en krijgt uw bezoeker zijn tickets via de mail opgestuurd.

De toegangscontrole kunt u op verschillende manieren uitvoeren:

  • Tickets scannen via Android / Iphone scanapp,
  • Via een eigen Windows laptop met onze USB-handscanner,
  • Of via één van onze mobiele handscanners.

Zeer eenvoudig bestelproces

Voor wie

Attractieparken
Dierentuinen

Musea
Beurzen

Festival
Dance events

Concerten
Muziekpodia

Feestdagen
Studentenfeesten

en meer…

Geïnteresseerd?