Avayo Yellow

Voor o.a beurzen, conferenties en sportevenementen

Avayo Yellow kan uitermate goed gebruikt worden voor registratie van deelnemers en workshoprondes. In de ticketshop met een multi-page checkout lay-out kan de bezoeker in meerdere stappen aangeven aan welke workshops hij wil deelnemen. Heeft u geen workshops, maar wilt u alleen alle deelnemers van uw event geregistreerd hebben? Dan is Avayo Yellow voor u ideaal! Bij de deelnemersregistratie kan de bezoeker in één bestelproces gegevens van alle deelnemers invoeren. Ook kunt u per deelnemer meerdere vragen laten beantwoorden, zoals hoe vaak hij/zij aan het event heeft meegedaan, of hij/zij dieetwensen heeft, en zo nog meer. U kunt, als organisator, de gegevens heel overzichtelijk in een Excel-Bestand downloaden en uitprinten. Deze gastenlijst biedt u in één overzicht inzicht in alle opgegeven gegevens van uw bezoekers.

Voordelen

Deelnemersregistratie

Voor uw fiets- of wandelevenement. U krijgt de desgewenste gegevens van al uw deelnemers

Workshops

Uw deelnemer selecteert eenvoudig de workshops die hij interessant vindt

Multi-page checkout

In enkele stappen kan uw bezoeker zijn toegangskaarten bestellen.

Uitgebreide rapportages

Alle gegevens van uw deelnemers in één overzicht.

Naadloze integratie met uw website

Uw bezoeker ziet geen verschil!

Eigen (ticket) layout

U kunt uw ticketshop en ticket naar eigen smaak inrichten met eigen logo’s en afbeeldingen.

Standaard kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om verschillende categorieën en ticketsoorten aan te maken in uw ticketshop.

Als u Avayo Yellow gebruikt voor deelnemersregistratie, kunt u heel eenvoudig en snel éxtra velden toevoegen aan de ticketshop, zodat u alle gegevens kunt uitvragen die u nodig heeft voor ùw event.

U kunt zoveel workshoprondes en -keuzes invoeren als u zelf wilt.

Uw bezoekers kunnen gebruik maken van veel verschillende soorten betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, MisterCash/BanContact, SofortBanking, PayPal, Giropay, Mybank, CreditCard en zo nog meer. Maar ook het versturen van een betaallink is mogelijk.

Uw ticketshop kan op uw website of Facebook worden geplaatst. U kunt ook de verkoop van de tickets via extra voorverkooppunten laten verlopen. Deze voorverkooppunten kunnen als extra ‘Gebruikers’ in het systeem aangemaakt worden, zodat zij voor u tickets kunnen verkopen. De voorverkooppunten hebben beperkte functionaliteiten van het systeem.

Avayo Yellow ondersteunt meerdere talen, naast Nederlands ook Engels, Frans en Duits.

De servicekosten kunt u zelf bepalen. Het is mogelijk om de servicekosten per ticket of per order met een maximum bedrag in te stellen. Ook kunt u er voor kiezen om de volledige ticket- en betaalkosten automatisch door te berekenen aan uw klant. Het systeem berekent voor het aantal gekozen tickets en betaalmethode automatisch de hoogte van de servicekosten. Hiermee is gratis gebruik van de ticketshop mogelijk.

Wilt u middels uniek gegenereerde kortingscodes bijvoorbeeld het tweede kaartje gratis geven? Of een percentage korting geven aan uw bezoekers? Stel dan in het systeem zelf de kortingscodes in. Ook kunt u uw bezoeker korting geven via kortingslinks.

Avayo biedt uitgebreide rapportages van uw Omzet, Orders en Aantallen. De Omzet-rapportage wordt elke nacht bijgewerkt en de Aantallen-en Order-rapportage zijn realltime!

Naast online ticketverkoop is het ook mogelijk dat uw bezoekers, al dan niet telefonisch, tickets kunnen reserveren. Uw medewerker zet de reservering in het systeem en kan nadien nog de hoeveelheid tickets en andere gegevens veranderen. Wanneer de tickets zijn betaald via de automatisch gegenereerde betaallink, wordt de reservering definitief en krijgt uw bezoeker zijn tickets via de mail opgestuurd.

  • Tickets scannen via Android / Iphone scanapp,
  • via een eigen Windows laptop met onze USB-handscanner,
  • of via één van onze mobiele handscanners.

Zeer eenvoudig bestelproces

Voor wie

Sportevenementen

Wandelevenementen

Workshops

Fietsevenementen

Beurzen

Congressen/Conferenties

Geïnteresseerd?